STRATEGIE- EN COMMUNICATIEPARTNER
OP MAAT VAN DE (GROEI-)KMO

LAST VAN GROEIPIJN OF VERANDERSTRESS?
EEN EXTERNE FRISSE KIJK ZORGT VOOR NIEUWE INZICHTEN!

Wie zijn onze klanten?

Industrie of dienstensector? Starter of groeier? Nationaal of internationaal? Ze hebben allemaal iets te vertellen!

buroplus biedt een zeer specifiek en to-the-point communicatieconcept. Onze klanten zijn voornamelijk KMO's met B2B activiteiten:

  • De bedrijven die we begeleiden, zijn zowel actief in industriële sectoren als in de dienstensector.
  • Voornamelijk voor de maakindustrie kunnen we een zeer uitgebreide ervaring bieden.
  • Onze klanten hebben zowel nationale als internationale activiteiten. Het zijn bedrijven van eigenaars-ondernemers, maar ook Belgische vestigingen van multinationals.
  • Startende bedrijven bieden we een basispakket van essentiële elementen om hun communicatie op te starten. Onze uitgebreide ervaring is voor hen een extra meerwaarde die hen heel wat leergeld kan besparen
  • Ook voor groeiende bedrijven hebben we een specifieke aanpak. Wanneer het communicatiepakket in een bedrijf zodanig uitbreidt dat het een fulltime job wordt, dan begeleiden wij onze klant bij het opstellen van een profiel en bij de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Indien de klant dit wenst, verzorgen we eveneens een opleidingstraject om de nieuwe communicatieverantwoordelijke zo snel mogelijk in te werken in de job. Op die manier gaat er geen know-how verloren en is de continuïteit van de communicatie in het bedrijf gewaarborgd.
  • Leek of expert in communicatie? Sommige klanten hebben weinig of geen affiniteit met communicatie. Zij vertrouwen op onze kennis en ervaring om hun bedrijfsdoelstellingen te helpen realiseren. Anderen hebben een duidelijke visie m.b.t. de communicatie in en voor hun bedrijf. In dat geval is onze rol die van sparringpartner en klankbord. Ideeën worden afgetoetst en bijgestuurd om vervolgens uitgewerkt en geïmplementeerd te worden. 
  • Tot welke van de bovenstaande groepen uw bedrijf ook behoort, elke samenwerking met onze klanten is 'teamwork', met wederzijds respect als fundering.

 

Zij rekenden reeds op onze diensten. En u?

Meer dan 100 bedrijven en organisaties rekenden reeds op de diensten van buroplus®. Dit is een greep eruit.

Free Joomla Lightbox Gallery