BEDRIJVEN GROEIEN EN VERANDEREN.

MET EEN EXTERNE FRISSE KIJK BEGELEIDEN WIJ U
BIJ DE ONTWIKKELING VAN EN HET RICHTING GEVEN AAN UW BEDRIJF.

Bent u op zoek naar academische ondersteuning omtrent een aspect van uw bedrijfsprocessen? Wordt u geconfronteerd met knelpunten of problemen in uw bedrijfsvoering? Speelt u zelf met een onderzoeksidee, maar ontbreekt het u aan tijd of expertise? De studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen op campus Antwerpen en Brussel kunnen u helpen. Al jarenlang werkt KULeuven - FEB samen met organisaties in het kader van een bedrijfsproject.

Dit jaar is men op zoek naar projecten in het kader van de bachelorproef voor studenten uit de Nederlandstalige en Engelstalige opleiding Handelswetenschappen/Business Administration.

  • Zij gaan voor u op zoek naar een bruikbare oplossing op uw bedrijfsgerichte vraagstukken.
  • Onder begeleiding van een docent leveren de studenten u een wetenschappelijk onderbouwde analyse in een resultaatgericht eindrapport.
  • Zij werken in teams van 2 tot 3 studenten een bedrijfsproject uit in het domein van export, strategie, marketing, maatschappelijk verantwoord ondernemen, bedrijfsfinanciering, HRM, entrepreneurship, international business, accountancy en fiscaliteit, maar ook logistieke en operationele vraagstukken.

 

Op de infofiche vindt u meer informatie. 

Hebt u interesse om een projectvoorstel in te dienen? Vul hieronder uw gegevens in en wij brengen u in contact met de projectverantwoordelijke van KULeuven - FEB.

Studeer jij in 2018 af als Bachelor in het Bedrijfsmanagement of Office Management aan de UCLL? Zoek jij een stagebedrijf voor de afstudeerrichting Marketing of Management Assistant?

Vertel ons wat jij verwacht van je stagebedrijf! Hoe zou jij je stage graag invullen? Waar ben je goed in? Wat boeit je? Aan welk project zou je graag meewerken? En in welke job zie je jezelf na het afstuderen terechtkomen?

Laat het ons weten en misschien hebben wij dan, binnen onze klantenkring, wel een perfecte match voor jou!

Je leest het goed:

  • Wij willen van jou weten wat jij tijdens je stage wil doen!
  • Met jouw verlanglijstje gaan wij binnen onze klantenkring kijken in welk bedrijf er een project is dat aan jouw verwachtingen voldoet.
  • Als we een match vinden, kan je aan de slag.
  • buroplus begeleidt jouw stage en je kan altijd bij ons terecht voor vragen of feedback.
  • Maar je stageplek is (waarschijnlijk) niet bij buroplus maar bij één van onze klanten in de regio.

Bezorg ons dus je wishlist (hieronder invullen) en stuur je CV mee, dan kunnen wij voor jou op zoek gaan naar de perfecte match!